Bagerens Bedste Brød
Bagerens bedste brød ca. 13 timer 1 brød Ingredienser 5 g gær 1 tsk. salt En knivspids sukker eller honning
Bagerens bedste brød ca. 13 timer 1 brød Ingredienser 5 g gær 1 tsk. salt En knivspids sukker eller honning
Fint ølandshvedebrød ca. 18 timer 4 brød Opskrift fra Bornholms Valsemølle. Ingredienser Fordej 350 g lunken vand 10 g gær
Oliebrød ca. 14 timer 3 brød Ingredienser 10 g gær 1 spsk groft salt ½ dl Lehnsgaard rapskimolie 4 dl
Surdej 5 dage 500 gram surdej Opskrift på en surdej til brug i andre af vores opskrifter. Du er selvfølgelig
Nødvendige cookies er absolut nødvendige for, at webstedet fungerer korrekt. Denne kategori inkluderer kun cookies, der sikrer grundlæggende funktioner og sikkerhedsfunktioner på hjemmesiden. Disse cookies gemmer ingen personlige oplysninger.
Alle cookies, der muligvis ikke er særlig nødvendige for, at hjemmesiden kan fungere og som bruges specifikt til at indsamle brugerens personlige data via analyser, annoncer, andet indlejret indhold, kaldes ikke-nødvendige cookies. Det er obligatorisk at indhente brugernes samtykke inden du kører disse cookies på din hjemmeside.