fbpx

Øvrige produkter

Marinader, saucer og pesto

Udover den gode sennep og sunde rapskimolie, har vi også en række øvrige produkter. Blandt andet marinader og saucer.

Lehnsgaard | Chilipesto

Chilipesto

Økologisk Chilipesto fra Lehnsgaard er et godt supplement til pasta, i kødretten, på pizza eller som tilbehør til retter, hvor der ønskes lidt krydderier på tilværelsen.

Lehnsgaard | Chilisauce

ChiliSauce

Økologisk Chilisaucen er et godt alternativ til den almindelige ketchup som tilbehør til en kraftig krydret grillpølse. Den er også god til at marinere kød til grillen, så de får en god smag til grillaftenen.
Eller du kan bruge den til pizza eller pasta retter.

Lehnsgaard | Ketchup

Ketchup

Denne økologiske ketchup er god til en hjemmelavet marinade, da den er lavet på ganske få gode råvarer. Den er velegnet til at tilsætte egne ønskede krydderier, til sin egen personlige marinade, eller sauce til pasta eller pizza.

Lehnsgaard | Stout BBQ

Stout BBQ

Stout Barbecue er lavet med øl fra Svaneke Bryghus. Denne barbecue marinade er velegnet til marinering af kød – både til stegning, i ovnen eller på grillen. Marinér kødet og lad det evt. trække natten over før tilberedning, eller påfør marinaden over flere gange direkte på grillen, indtil det ønskede resultat opnås. Prøv det på spareribs, kyllingespyd, til pulled pork, på bøfferne eller på de grillede rejer.