• 1 ½ dl rapskimolie med citron
  • 1 dl mælk
  • 3 æg
  • 250 g sukker
  • 1 stang vanilje
  • 2 tsk. bagepulver
  • 300 g hvedemel
  • 50 g ristede mandelsplitter
  • 2 æbler
  • Stødt kanel
  • Lidt rørsukker

Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Kom dem i sukkeret sammen med bagepulver.

Olie, mælk, æg og sukkerblanding kommes i en skål og røres godt sammen. Melet blandes i lidt ad gangen.

Tilsæt de ristede mandelflager og fordel dem godt i dejen.
Fordel dejen i 20 smurte muffinforme.

Skræl æblerne og fjern kernehusene, skær dem i tern og vend dem i kanel. Tryk lidt æblestykker ned i hver muffin.
Drys med lidt rørsukker og bag dem i 20 min. ved 175 grader varmluft.

Velbekomme!