Nyt samarbejde i Aakirkeby

 
1.06.2016: 

20160601 084817

 

Lehnsgaard Rapsolie A/S og Smedens Fødevarer har netop indgået et nyt samarbejde angående 5 nye produkter.

 

"Vi har selv tidligere lavet en pesto og to marinader, men når vi nu netop har en virksomhed i Aakirkeby, som arbejder med ketchup, så var det nærliggende at indgå et samarbejde." oplyser direktør Hans Hansen fra Lehnsgaard

 

René Pedersen fra Smedens Fødevarer er også glad for samarbejdet. Han producerer allerede i dag en række produkter i private label og med ønsket om en øget produktion, fandt han også et samarbejde interessant.

 

"Vi er blevet enige om 5 produkter, Ketchup, Chilisauce, Chilipesto, Whisky BBQ og Stout BBQ, og vi har fundet en flaske til de fire produkterne, som ligger godt i hånden, og dermed lige er klar til den forestående grillsæson", oplyser de to direktører. Chilipestoen kommer i et glas og de tre først nævnte produkter er tillige med økologiske.

 

Salget vil foregå via grossist, Borngros Distribution, på Bornholm og det øvrige Danmark. En mindre grossist på Sjælland, som hovedsagligt besøger delikatessebutikker, blomsterbutikker og plantecentre, vil også få det i sit sortiment.

 

"Vi glæder os til samarbejdet og det kan forhåbentlig udbygges til glæde for begge virksomheder", siger René Pedersen og Hans Hansen.

 

Produkterne er på vej ud i butikkerne og ved arrangementerne Smagen af Bornholm på Torvet i Aakirkeby i juli og august måned, vil der være mulighed for at smage dem.