Ferie for Alle 2016

 
5.02.2016: 

Den sidste weekend i februar drager Lehnsgaard til Herning for at deltage i årets "Ferie for Alle" messe. Det er den 26.-28. februar og foregår i Messecenter Herning. Her skal vi stå på Destination Bornholms fællesstand og være med til at promovere Bornholm sammen med en masse andre virksomheder fra øen. Det hele foregår i Danmarkshallen (hal C), stand 2670. Her skal Lehnsgaard være med til at bekræfte Bornholms status som gourmet-ø og vise hvad vi kan tilbyde.

 

Vi medbringer samtlige olier og sennepper, så alle kan smage vores gode produkter. Udover vores produkter kan man også smage bornholmsk øl, ost, sild, kiks, pølser og bolcher - og meget mere. Samtidig er der også daglige konkurrencer med lækre bornholmske præmier på højkant.
Men det handler ikke kun om maden. Man kan også høre nærmere om hvordan man kommer til Bornholm, hvor man kan overnatte og hvad man kan opleve. Alt hvad man har brug for til at planlægge sin ferie på solskinsøen. 

 

Ferie for Alle er Skandinaviens største feriemesse, med omkring 1000 udstillere og 60.000 besøgende. Her kan man opleve og udforske alle mulighederne for at holde ferie i eller uden for Danmark. Du kan læse mere og finde yderligere information om messen på deres hjemmeside www.ferieforalle.dk

 

Vi glæder os til at vise hvad vi og Bornholm har at byde på!